2 Ağustos 2013 Cuma

Metro 2033 indir

Oyunumuz Metro 2033 aslında ilk başta bir roman olarak piyasaya çıktı. Adını bilmediğim bir Rus yazarın yazdığı roman oldukça etkileyiciydi. İlk hafta 400.000 adet satınca oyun geliştiriciler hemen Metro 2033 oyunu yapmaya karar verdiler. Ve karşımıza oldukça etkileyici bir yapımla gelmiş durumdalar.


Metro2033 gelişmiş grafiklere sahip ancak artık buna değinmekten sıkıldım diyebilirim. Metro 2033 indir gibi oyunlarda zaten artık hep çok sağlam grafikler bulunuyor. Ben biraz daha etkileyici senaryosundan bahsetmek istiyorum.

Bi nükleer patlama sonucunda şehrimiz Moskova yaşanmayacak hale gelir ve insanlar yer altında ki Metroyu bir barınak gibi kullanmaya başlarlar. Dark Ones isimli mistik güçleri olan bir toplulukta var ki oyunda onlarla sık sık karşılaşacaksınız. Metro 2033'te karakterimizin en önemli özelliği bu grubun mistik güçlerinden etkilenmemesi. Bu yüzden onların sırlarını öğrenmek bize düşüyor diyebilirim. Bir yandan oyun içinde alacağımız görevlerle uğraşacağız onları da unutmamak gerek. Yerin altında güvende sayılırız ancak yerin üstü mutant kaynıyor. En iyisi siz Metro 2033 indirin ve ardından keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sponsorlar

Full oyun
Oyun full tek link indir